Geniet het vertrouwen van

  •  
  •  
  •  
  •  
goldenflower.com.ua
goldenflower.com.ua

Onze Diensten

Drukwerk Voorbereiding

Voorbereiding

Bij drukkerij De Hauwere drukken we niet enkel, we zorgen van A tot Z voor een perfecte service en werken volledig op uw maat, volgens uw wensen. Wij dragen het persoonlijk contact en opvolging hoog in het vaandel.


Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Wij hechten bijzonder veel waarde aan een persoonlijk contact. Wij bespreken uw drukwerk graag in detail bij u op kantoor of in onze drukkerij te Dendermonde. Door een goed persoonlijk contact kunnen wij beter inspelen op uw noden en een voorstel op maat doen. Dit is naar onze mening de basis voor een goede relatie en drukwerk van de beste kwaliteit.


Prepress

Prepress

Indien u dit wenst, kan onze DTP-afdeling zelf een ontwerp en lay-out voor u maken. U kan natuurlijk ook eigen bestanden aanleveren. Onze mensen controleren deze en sturen ze eventueel bij. Ervaren medewerkers, een modern Apple computerpark en de laatste nieuwe software zorgen voor een perfecte voorbereiding van alle bestanden. Zo kunnen we u perfect en foutloos drukwerk garanderen.


Drukwerk correct aanleveren

Drukwerk correct aanleveren

Het correct aanleveren van grafische bestanden voor het drukwerk zorgt voor een snellere levering van uw drukwerk. Ook vermijdt u op deze manier extra DTP (DeskTop Publishing) kosten. Uw bestanden aanleveren kan op info@dehauwere.be (tot max. 5MB), per ftp of via yousendit + wetransfer.


Hoe kunnen wij u helpen ? Graag een voorstel ?
Omschrijf hier uw Project

Hoe Gaan We Te Werk ?