Geniet het vertrouwen van

  •  
  •  
  •  
  •  
goldenflower.com.ua
goldenflower.com.ua

Drukken

Drukken

Drukken

Bij drukkerij De Hauwere drukken we al uw drukwerk naar uw wensen: of het nu gaat om handelsdrukwerk, reclamedrukwerk, gelegenheidsdrukwerk,… grote of kleine oplage, klein of groot formaat,… Alles is mogelijk.


Offset en typo

Offset en typo

De druktechniek die we gebruiken is offset. Offset verzekert een perfecte drukwerkkwaliteit en is zeer snel. Bovendien blijft uw drukwerk heel betaalbaar. Technieken zoals pregen , stansen, perforeren, nummeren, foliedruk, reliëfdruk,… gebeuren binnenshuis.

 


Digitaal Drukwerk

Digitaal Drukwerk

Bij digitaal drukken worden geen platen aangemaakt, wat er voor zorgt dat de kosten voor het opstarten heel laag zijn. Digital printing is dus vooral interessant voor kleine oplages. Voor grotere oplages is bij offset de prijs per exemplaar lager en blijft dit dus de meest geschikte techniek. Door de evolutie die digitaal drukken de laatste jaren doormaakte, kunnen wij kwalitatief uitstekende drukwerken leveren.


Computer To Plate

Computer To Plate

We beschikken over een moderne CTP om de beste kwaliteit en snelle levertijden te garanderen. Prepress-workflow en belichtingsmethodologie die digitale data rechtstreeks op een drukplaat plot zonder gebruik van tussenfilm.

 


Milieu

Milieu

Bij drukkerij De Hauwere hebben we reeds bewezen dat drukken en het milieu hand in hand gaan. Onze inzet voor het milieu werd al enkele opeenvolgende jaren beloond met het milieucharter. Dit is een project van VOKA en de provincie Oost-Vlaanderen om milieuzorg bij bedrijven te stimuleren.

Ook in de toekomst blijven we hieraan werken: we dienden ons dossier in voor het bekomen van het milieucharter in 2012-2013! Ons beleid wordt regelmatig geëvalueerd en uitgebreid. De zorg voor het milieu blijft ook in de toekomst essentieel! Lees meer


Hoe kunnen wij u helpen ? Graag een voorstel ?
Omschrijf hier uw Project

Hoe Gaan We Te Werk ?