Inkomkaarten

Inkomkaarten kunnen op verschillende formaten gedrukt worden en eventueel worden voorzien van een unieke nummering en met of zonder perforatie (afscheurstrook). Inkomkaarten kunnen op verschillende gramgewichten worden gedrukt en bedrukt worden van 1 kleur tot full colour bedrukking. Inkomkaarten kunnen genummerd worden en kunnen worden voorzien van een transparante onzichtbare inkt (blacklight inkt),deze inkt kan niet gekopieerd of gescand worden en is dus een beveiliging voor vervalsing. Inkomkaarten kunnen ook worden voorzien van een hologram, dit zorgt er ook weer voor dat de inkomkaarten niet kunnen worden nagemaakt.

Drankbonnen

Drankbonnen zijn handig als betaalmiddel om tijd te besparen bij het afrekenen. Drankbonnen kunnen gemaakt worden op verschillende formaten en vormen en in verschillende gramgewichten van papier. Ze kunnen worden bedrukt vanaf 1 kleur tot full colour bedrukking. Drankbonnen kunnen gedrukt worden met meerdere per vel of per stuk. Indien meerdere per vel wordt er een scheurperforatie aangebracht voor makkelijk af te kunnen scheuren.

GRATIS OFFERTE

Omschrijf jouw project / gewenste drukwerk. Ook een idee van de oplage, kwaliteit, type papier,... ? Indien wij informatie ontbreken dan nemen wij vlug contact op.

Vul de controlecode (rechts) hier in

captcha